مقایسه سیستم عامل های تلویزیون هوشمند

ساخت وبلاگ

امروزه تلویزیون های هوشمند به دلیل امکانات زیادی که در اختیار کاربر قرار می دهند مورد استقبال قرار گرفته اند و اکثر برندها تلویزیون های هوشمند با سیستم عامل های مختلف تولید می کنند. اما ویژگی ها و تفاوت های سیستم عامل های مورد استفاده در هر یک از این برندها چیست و کدام سیستم عامل تجربه کاربری بهتری را برای فرد به ارمغان می آورد؟ برای مقایسه مختصری از سیستم عامل های مختلف تلویزیون ها همراه باشید و بر اساس آن تلویزیون هوشمند مورد نظر خود را خریداری کنید.

سیستم عامل تلویزیون

امروزه برندهای مطرح دنیا تلویزیون های خود را با سیستم عامل هایی روانه بازار می کنند که هر کدام دارای ویژگی های خاصی هستند. سیستم عامل های تلویزیون با نام هایی مانند تایزن، روکو، اندروید تی وی، سیستم عامل وب و ... که هر کدام برای تلویزیون های خاصی طراحی شده اند، امروزه در تلویزیون های هوشمند مورد استفاده قرار می گیرند. از این سیستم عامل ها برای دسترسی به انواع برنامه ها استفاده می شود و محتوای آنلاین روی تلویزیون قرار می گیرد که در واقع می توان از آن برای انجام بسیاری از کارهای مورد نیاز در اینترنت استفاده کرد. بنابراین در هنگام خرید تلویزیون به نوع سیستم عامل به کار رفته در آن توجه کنید. و همچنین رابط کاربری و ویژگی های آن باید در اولویت قرار گیرد.

مقاله قبلی : تفاوت پنل های VA و IPS در تلویزیون ها

با توجه به اینکه امروزه تلویزیون های سامسونگ و ال جی به عنوان دو قطب اصلی تولیدکنندگان تلویزیون محصولات باکیفیت تولید می کنند، از بهترین تلویزیون های هوشمند بازار هستند. هر کدام از این برندها تلویزیون های خود را با سیستم عامل های خاص خود عرضه می کنند، یعنی Samsung: Web OS و G: Tizen که از نظر تجربه کاربری با یکدیگر متفاوت هستند. هر کدام از این سیستم عامل ها به برنامه های مختلفی مجهز هستند. این است که کاربر می تواند آنها را بر اساس نیاز خود انتخاب کند.

برندهای دیگر مانند تلویزیون سونی نیز محصولات خود را با سیستم عامل اندروید عرضه می کنند که دارای ویژگی های منحصر به فردی مانند تلفن همراه است. سیستم عامل های دیگری مانند Roku نیز وجود دارد که مختص تلویزیون های همین برند است و به دلیل عدم استفاده در ایران آنها را غیر ضروری می دانیم. بنابراین در این مقاله به معرفی و مقایسه سه سیستم عامل اصلی تلویزیون ها یعنی اندروید تی وی می پردازیم. ، سیستم عامل وب و تایزن.

سیستم عامل وب

این سیستم عامل در سال 2014 برای تلویزیون های ال جی طراحی و تولید شد و بر اساس مدل های جدید تلویزیون ال جی آخرین تغییرات بر روی آن اعمال می شود. سیستم عامل Web OS دارای سرعت بالا و دسترسی آسان و کار با آن ساده است. استفاده از دستیار صوتی الکسا و گوگل اسیستنت یکی دیگر از قابلیت های این سیستم عامل است که می توانید به صورت صوتی دستورات مختلفی به تلویزیون بدهید. در سال 2021، شرکت ال‌جی تغییرات گسترده‌ای در سیستم عامل وب ایجاد کرد. و با استفاده از نسل ششم خود بر روی تلویزیون های خود، کیفیت و ویژگی های جدید خود مانند نوار داشبورد را به جای نوار سنتی قدیمی، ویژگی های بصری به روز، دسترسی سریع تر به برنامه ها و بسیاری موارد دیگر را بالا برد. آن را در آخرین نسخه سیستم عامل خود قرار دهید.

همچنین با استفاده از این سیستم عامل می توانید به برنامه هایی مانند نتفلیکس، آمازون، یوتیوب و ... با بالاترین کیفیت صدا و تصویر دسترسی کامل داشته باشید که از دیگر ویژگی های این سیستم عامل می باشد. بنابراین اگر قصد خرید تلویزیون دارید اگر ال جی دارید، می توان گفت که سیستم عامل تلویزیون هوشمند این برند یکی از بهترین سیستم عامل های موجود در سال 2021 است.

سیستم عامل تایزن

ذر سایت مرکز تعمیرات تلویزیون شهاب درباره این سیستم عامل ها صحبت کردیم. این سیستم عامل به طور اختصاصی برای تلویزیون های سامسونگ طراحی شده است و در تمامی تلویزیون های هوشمند این برند شاهد سیستم عامل تایزن هستیم. استفاده آسان و ساده، سرعت بالای اجرای دستورات، نصب آسان و ... از جمله ویژگی های این سیستم عامل است. تعبیه شده مصنوعی در برخی از مدل های تلویزیون هوشمند سامسونگ به همراه این سیستم عامل قدرت بالایی به این سیستم عامل می دهد. این سیستم عامل یکی از روان ترین و ساده ترین سیستم عامل های تلویزیون است که هر کاربری به راحتی می تواند از آن استفاده کند. نوار افقی در پایین صفحه شامل آیکون ها، برنامه ها، دسترسی سریع و موارد دیگر است.

در برخی از مدل های جدید این برند مانند تلویزیون سامسونگ Q80T نوار برنامه کوچکتر شده است که باعث می شود برنامه های بیشتری به طور همزمان روی صفحه نمایش داده شوند. همچنین از ویژگی جدیدی به نام Multi View Mobile بهره می برد. این به کاربر این امکان را می دهد که همزمان صفحه موبایل خود را روی تلویزیون نمایش دهد و از محتویات آن در تلویزیون استفاده کند. مدل های بالاتر تلویزیون های این برند با بیکسبی عرضه می شوند و در نهایت شما می توانید از اپلیکیشن Smart Things برای دسترسی به تمامی لوازم خانگی هوشمند خود با برند سامسونگ از طریق تلویزیون خود استفاده کنید.

سیستم عامل Android TV

سیستم عامل اندروید یکی از محبوب ترین سیستم عامل های دنیاست که اکثر کاربران آن را با نام سیستم عامل تلفن همراه می شناسند. در واقع Android TV نزدیکترین سیستم عامل با تمام استانداردهای لازم است. این سیستم عامل روی هر کدام از تلویزیون ها با برندهای مختلف، حالت شخصی سازی آن برند را دارد. به عنوان مثال، رابط کاربری Android TV مورد استفاده در تلویزیون سونی و تلویزیون فیلیپس ممکن است متفاوت باشد. امروزه تلویزیون های سونی، شیائومی، فیلیپس، شارپ و بسیاری از برندهای دیگر از این سیستم عامل بر روی تلویزیون های خود استفاده می کنند. شاید بهترین ویژگی این سیستم عامل نسبت به سایرین این باشد که می توانید صدها برنامه و برنامه مختلف را روی تلویزیون اجرا کنید، یعنی می توانید از تلویزیون خود مانند یک تلفن هوشمند (بدون صحبت) استفاده کنید. همچنین کاربران گوشی های موبایل اپل مانند گوشی های اندرویدی می توانند با استفاده از برنامه های مختلف مانند AirBuddy به این تلویزیون متصل شوند. در واقع تمامی برنامه های گوگل که در گوگل پلی موجود هستند را می توان روی این سیستم عامل نصب و استفاده کرد. قابلیت شخصی سازی از دیگر ویژگی های این سیستم عامل است.

شاید افرادی که قصد خرید تلویزیون را دارند، قابلیت استفاده از سیستم عامل اندروید را بر روی تلویزیون مورد نظر خود به دلیل ویژگی های آن بر بسیاری از مسائل در اولویت قرار دهند و تلویزیون هوشمند با این سیستم عامل خریداری کنند.

تعمیر تلویزیون شهاب...
ما را در سایت تعمیر تلویزیون شهاب دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ادمین بازدید : 124 تاريخ : شنبه 1 بهمن 1401 ساعت: 2:51